Boho accessoires

Boho accessoires

 

Wie kent ze nou niet, de nieuwste trend van het universum. Iets wat al heel erg lang bestaat maar een nieuw leven is ingeblazen door de maatschappij. We hebben het namelijk over iets dat iedereen wel kent. De welbekende boho accessoires, een afkorting van bohemian accessoires. Maar voor de mensen die niet weten wat het is, niet getreurd. In dit artikel gaan we kijken naar de herkomst van de boho accessoires en de nieuwste trends. Laten we snel verder gaan en aandacht geven aan de herkomst van de accessoires.

De boho stijl stam af van bohemian en wil eigenlijk zeggen dat het afkomstig is van de tijd van de mensen die gezien worden als hippies. een voorbeeld is natuurlijk dat de mensen zich vrij voelen en geen aandacht geven aan wat mensen om hen heen van hun vinden.

Kenmerkend voor de stijl

Een kenmerkende stijl van de boho is een kleurrijke sfeer met heel erg veel leuke printjes, dit hoeft niet een kleur te zijn maar dat mag geheel verschillend zijn. Accessoires zijn bijna altijd erg minimaal en van een makkelijke stof. Bohemians houden van sieraden, accessoires dus en vinden de verhalen erachter vaak erg mooi. Om jezelf te kunnen onderscheiden van de rest is het een makkelijke manier om jezelf te voorzien van een kapsel waardoor jij een echte boho bent. Zo’n kapsel ziet er op het eerste oog rommelig en vies uit. Maar als je echt weet wat er speelt dan denk je wel anders. He is namelijk totaal niet vies of rommelig. Het zijn vaak voornamelijk welverzorgde lange haren die een uniek item of accessoire bevatten.

 

In de boho accessoires cultuur is het goed te zien dat de mensen gefascineerd zijn voor de cultuur. Iets wat je hiervan kan zien is de mooie landschappen, veel bloemen en een mooie blauwe lucht. Als we gaan inzoomen op de accessoires binnen de boho stijl is het van belang dat je ze mooi versierd met wat natuur. Denk hierbij aan sieraden die voorzien zijn van vleugels, stenen, takken en bloemen. Om de boho accessoires compleet te maken moet je zelf ook een bohemian stijl aannemen, dit betekent dat je vrij moet zijn in het leven en je niet over je heen laat lopen. Je moet op zoek naar een leven die vol zit met vreugde en plezier. Een leven waarin je elke dag wakker wordt met een brede glimlach op je gezicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *